Tot el que necessites per anar al teatre

Mayumana: Rumba!

MAYUMANA és el grup de percussió, ritme i dansa més important del món! Tornen a Barcelona amb nou espectacle, Rumba, amb música de ESTOPA com a banda sonora d’una història desbordant!

SINOPSI

MAYUMANA és el grup de percussió, ritme i dansa més important del món, els espectacles del qual han estat aplaudits per més de 8 milions d’espectadors. En el seu nou espectacle, Rumba!, ha triat la música de ESTOPA com a banda sonora i fil narratiu per oferir un espectacle desbordant, interpretat per un extraordinari elenc d’artistes que canten, ballen i toquen tots els instruments generant el miracle rítmic i visual que distingeix a tots els espectacles de MAYUMANA.

Rumba! és una coproducció de MAYUMANA i SOM Produce. SOM Produce és la productora capdavantera de grans espectacles musicals com PRISCILLACABARET o BILLY ELLIOT.

Altament recomanat per a tots els públics.

Video
Fotos

Valoració espectadors
 • Edu Alcaniz

  Espectacular. Musica, baile/coreografia, voces y sobre todo la energia que se transmite.

  27/02/2018
 • Brutal! Fa anys els vaig veure al Poliorama i aquest cop m’han sorprès més. Us agradi la música d’Estopa o no, us recomano plenament que els aneu a veure. Et passes tota l’estona ballant a la cadira i la traca final amb tothom d’empeus i aplaudint sense parar. Em van posar la pell de gallina en varies ocasions. La posada en escena és molt bona i no cal dir les hores d’assaig que han hagut de fer per poder aconseguir tal representació. Els tornaria a veure avui mateix!

  25/02/2018
 • Ahir al Atrium de Viladecans, vaig tenir la sort de poder assistir a la primera representació que es fa a tot l’estat d’aquest nou espectacle de Mayumana, dirigit per Boaz Berman i Geri Berman. Un musical amb la banda sonora de els èxits del meu grup preferit de parla castellana, Estopa. El fil conductor tracta de l’enfrontament de dues famílies d’un barri en un suburbi d’una ciutat, arrel del romanç d’una parella de cada bàndol. Desbordant, vibrant, dinàmic, pura màgia. Malumana supera amb escreix tot el que fins ara havien fet. Els seus deu components, canten, ballen, toquen instruments tant convencionals, com de percussió casolans de manera insuperable i es mouen amb una coordinació de moviments perfecta. Magnífiques les coreografies de Talia Bik. Espectacular l’escenografia d’Eduardo Moreno acompanyada d’una aconseguida il·luminació. Encertadíssim el vestuari molt acord amb el tema. Però cal parlar del més important d’un musical, la música. I aquí si que no tinc paraules per expressar el que vaig sentir, 14 temes d’Estopa, Como Camarón, Partiendo la pana, El run run, Malabares, Primavera…….. , pura adrenalina. Cal veure-ho si o si, us agradi o no Estopa, si us agrada més el gaudireu. Des d’avui i fins al dissabte el podeu veure i us asseguro que val la pena desplaçar-se a Viladecans, perquè després ho estrenen a Madrid on estarà dos mesos i no sè quan vindrà a Barcelona. En acabar, llarguíssims aplaudiments amb tot el teatre dempeus. Vaig sortir amb un xut de positivisme inenarrable.

  08/12/2016