Tot el que necessites per anar al teatre

Marco Vargas & Chloé Brûlé: Por casualidad

Marco Vargas & Chloé Brûlé: Por casualidad

El sevillà Marco Vargas i la canadenca Chloé Brûlé van fundar el 2005 aquesta companyia, que treballa en permanent sintonia creativa i amb un llenguatge propi des del flamenco i la dansa contemporània. Després de nou anys, la parella de bailaores ha estrenat sis produccions, havent-se endut diversos reconeixements, entre els quals destaca el Premi Giraldillo a la Innovació a la XV Biennal de Flamenco de Sevilla 2008 per l’espectacle TI-ME-TA-BLE o el tiempo inevitable.

Por casualidad s’inspira en totes aquelles persones de qui ens enamorem secretament per un instant. Persones que no coneixem, conduïdes per un destí diferent i que mai tornem a trobar. Aquelles persones amb qui ens creuem per casualitat, amb qui creuem la mirada, amistosa o apassionadament, i que deixem escapar per sempre. A aquestes persones que passen per les nostres vides fugaçment. Aquelles amb qui compartim malenconies i alegries sense intercanviar, ni tan sols, una sola paraula. En un lloc qualsevol, per casualitat.

Marco Vargas & Chloé Brûlé són una parella d’elegància indiscutible que es mou amb seguretat per les sorres sempre movedisses d’un nou flamenco que, en el seu cas particular, és nou més per personal, diferent i emotiu i no pas per transgressor o trencador. Amb un enginyós joc de palmas i una dansa de precisió en busca explícita de perfecció i bellesa, […]”, Omar khan (Susy Q).

Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració