Tot el que necessites per anar al teatre

ManNera Dansa: Horitzons

ManNera Dansa: Horitzons

El ballarí i coreògraf Aleix Martinez, Horitzons, en benefici de la ONG Proactiva Open Arms. Juntament amb ballarins solistes del Ballet d’Hamburg, el músic internacional de Handpan, Ravid Goldschmidt, i la reconeguda guitarrista Miriam Paretas.

Programa

  • Horitzons, Espectacle i concepte compost per dues parts. És un treball de reflexió artística, on la dansa, música i poesia es donen cita per, a través d’ella, ajudar a la recaptació de fons a favor de l’organització Proactiva Open Arms, presentant dos nous treballs del coreògraf Aleix Martinez, per primera vegada a Catalunya.
  • Lorca: la més recent creació de Martinez, és un homenatge al món Lorquià i a la seva època en la història espanyola. Dansa, música i poesia s’integren per crear una nova mirada i llenguatge coreogràfic al treball del poeta, a través de la seva poesia i
    música, interpretant composicions musicals de Barris, Albéniz o el mateix Lorca.
  • … _ _ _… ( S.O.S ) Estrenat al 2017, és una resposta artística davant la gran crisi migratòria produïda a Europa pels conflictes a Orient Mitjà. Sent així el punt de partida de la creació, en la qual, de forma intuïtiva, comencem una recerca d’un llenguatge honest i personal, en el qual se’ns qüestiona i ens exposa davant situacions, que d’alguna manera, podem sentir-nos identificats enfront d’elles.

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
Especial Festival Grec 2019, descarrega’t la revista de TB

Especial Festival Grec 2019, descarrega’t la revista de TB

17 juny 2019

Publiquem la quarta revista en paper de TeatreBarcelona! Aquest és el quart estiu que TeatreBarcelona editem una revista en format paper, dedicada a un dels esdeveniments culturals més importants de […]