Tot el que necessites per anar al teatre

Mago Marín: Magia, risas y yo

Mago Marín: Magia, risas y yo

José Marín Tello, més conegut com Mago Marín, guardonat amb el Premi Nacional de Màgia el 2014 i primer guanyador del concurs de talents ‘Pura Màgia’ de TVE, compta amb una àmplia experiència i un bon nombre d’espectacles propis. El seu show Magia, risas y yo compta amb tots els elements que l’han portat a l’èxit: màgia, música i humor, molt d’humor.

És possible aturar el temps i aturar la resta del món només una estona? Convertir un espectacle en una experiència única ha estat el gran repte del Mag Marín. I ho ha aconseguit. Els ingredients són un personatge irònic i trencador amb un humor veloç, màgia espectacular i una banda sonora exquisida que acompanyen a l’autèntic protagonista: l’espectador. Una muntanya russa d’emocions on cada segon viscut és una riallada, una il·lusió o una sorpresa.

Video

Valoració espectadors
 • David Pérez Martínez

  Vi un espectáculo de este señor en el teatro del exiample, magia comedy, y no me he reído más en la vida que ese día. Ahora lo hace otro mago pero tiene muy buena puntuación también. Me gustaría enterarme de todo lo que haga el Mago Marín, muy TOP

  04/11/2018
 • FERMI PUIG LLINARES

  Molt correcte, una barreja de màgia i humor picant per passar una bona estona

  23/07/2018
 • carol

  Es mas un espectaculo de humor mas que de magia..no muy apto para los mas pequeños..me hacia mucha ilusion ver un mago y me quede con gusto a poco..pero si reí..

  15/06/2018
 • Núria
  Núria

  Segon cop que veig l’espectacle, el primer cop a l’Eixample Teatre. Per passar una estona divertida i amena.

  22/04/2018
 • Josep

  No paras de reír desde el minuto 0, un ritmo trepidante que no te deja descansar ni un segundo! La banda sonora, el timming, y su humor es lo que lo hace un espectáculo imprescindible! BRAVO!

  20/04/2018
 • Laura Fer Gom

  Repito seguro! Risas y un muy buen rato! Gran espectáculo!!

  11/04/2018
 • Anna Azores

  Esta correcto. Mucha luz y música pero ninguna innovación en magia. No es actor y se nota.

  11/04/2018
 • Alexandre Lloreda

  Un espectacle molt i molt recomanable. Màgia i humor es combinen a la perfecció. El meu fill de 10 anys s’ho va passasr d’allò més bé i fins i tot es va fer una foto amb el mag. Genial!

  10/04/2018
 • Ascension A.R.

  Magia y comedia con una esplendida presentación. Os lo recomiendo es un magnífico espectáculo.

  06/04/2018
 • MARIA TERESA BENITO

  Todavía me duele la mandíbula de tanto reír. La puesta en escena es impresionante y muy buena elección de música, se pasa un rato muy entretenido.

  05/04/2018