Tot el que necessites per anar al teatre

Mag Lari: Dolce Vita!

Mag Lari: Dolce Vita!

Mira al cel i veuràs que hi ha alguna cosa que vola amb un paraigües. És un ocell? Un avió? Nooo! És el Mag Lari! I arriba amb un nou espectacle perillosament familiar: Dolce Vita.

Després d’haver enlluernat a públics de tot tipus i condició amb el seu anterior espectacle Lari Poppins, que evocava a l’entranyable personatge cinematogràfic de Mary Poppins, el Mag Lari segueix sense allunyar-se massa del setè art amb aquest nou xou.

Dolce Vita és l’espectacle de la teva vida! Una hora i mitja plena de màgia visual i participativa que farà que vulguis repetir. No esperis que t’ho expliquin!


Valoració espectadors
  • Dissabte i dins el Festival Mas i Mas vaig estar al Teatre Grec veient aquest últim espectacle del Mag Lari. Com ja va sent habitual en els seus shows, predomina més el continent que el contingut o dit d’una altra manera, té al públic enganxat des del minut un amb tot el que envolta els números, llums espectaculars, efectes molt aconseguits, molta complicitat amb el espectador, música molt potent, en aquest cas tota italiana que va des de la balada a la òpera, vestuari etc. Si no fos per això, els números de màgia o il·lusionisme que presenta no aporten res de nou. I amb això no dic que no ho passés bé, perquè visualment és espectacular i passes una bona estona, però a mi que m’agrada i molt la magía, em va faltar algun número que em sorprengués.

    28/08/2017