Tot el que necessites per anar al teatre

Lucis et umbrae

Un espectacle multidisciplinari a partir del món de la llanterna màgica amb uns ingredients escènics de luxe —l’il·lusionisme de Sergi Buka i la música en directe de Jordi Sabatés, amb una dramatúrgia de Victoria Szpunberg— per parlar sobre el lloc de la fantasia en el món contemporani. Un festival d’ombres i llums a través d’aquest artefacte fascinant que va inaugurar les noves tècniques per representar la realitat i va preparar el salt de la pintura cap al món audiovisual.
Aquesta inusual proposta multidisciplinària, d’evidents connotacions brossianes, també és una ocasió privilegiada per veure en moviment una col·lecció històrica de plaques per a llanterna màgica amb un valor patrimonial incalculable.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • JOSE GABRIEL DEL VIEJO

    Pues supongo que hace muchísimos años la gente flipaba con estas sesiones de linterna mágica y juegos de ilusionismo pero hoy en día dejan al público bastante frío!

    Yo personalmente me he aburrido bastante. La historia era absurda, demasiada palabrería que no decía nada y la sesión de placas con la linterna se ha hecho eterna.
    Solamente puedo destacar algún truco de ilusión que ligeramente me ha impresionado pero nada más…

    27/05/2017