Tot el que necessites per anar al teatre

Los vecinos de arriba

Los vecinos de arriba

Cesc Gay debuta com a dramaturg i director de teatre amb aquesta comèdia que ha triomfat als escenaris de Madrid

Sinopsi

Una nit l’Ana i el Julio conviden a sopar als seus veïns, la Gloria i el Brian, per ensenyar-los el pis i agrair-los l’ajuda que els van donar quan es van instal·lar a l’edifici. A mesura que passa la nit, l’Ana i el Julio van descobrint les tendències sexuals dels seus veïns, fet que els porta a replantejar-se la seva pròpia relació de parella, que està plena de retrets i immersa en una monotonia. L’enfrontament amb els veïns i entre ells dos els portarà al límit i els farà prendre decisions definitives sobre la seva relació.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Entretenidísima y divertidísima comedia con cuatro interpretaciones magníficas en la que destaca el carisma de Eva Hac.

  20/10/2018
 • Pau Rosell Simón

  “Només necessitem riure”

  Uns nous veïns s’instal·len al Teatre Condal, els voleu conèixer?
  Llegim el repartiment, encapçalat per Eva Hache, la reconeguda humorista del nostre país, que demostra en aquesta funció que també és actriu (sempre respectant els seus efectius principis còmics: les seves divertidíssimes expressions facials); Maria Lanau, que m’ha encantat al seu paper, l’ha sabut defendre amb excel·lència malgrat ser el de menys rellevància a l’obra, amb discretes intervencions; Josep Julien, interpreta un marit amb doble cara, un personatge molt curiós i imprescindible per aquest muntatge; i per acabar tenim a l’Andrew Tarbet, from Canadà to Barcelona, the sex-man ( el Mangueras!) ready to play his role in this fantastic comedy!

  Està clar que “Los vecinos de arriba” ha esdevingut merescudament l’obra mestre de Cesc Gay, un guió divertidíiiiiiisim que no deixa indiferent a ningú. Una comèdia que farà riure a tothom (menys al senyor que tenia darrere, que incomprensiblement va quedar adormit just a l’equador de l’espectacle).
  Tenia moltes ganes de veure aquest muntatge, ja que me’l vaig perdre quan el van fer a Barcelona, interpretat per l’Arquillué, tot i així, la versió importada des de Madrid és una bona aposta pel teatre!

  Parlem d’una “comèdia”, molt natural, amb converses i acudits gens forçats (a agrair en una bona comèdia) que ens porta a un final previsible però efectiu.
  Vull destacar la fabulosa escenografia d’Alejandro Andújar, composta detall per detall, no et fa perdre als actors dins del mobiliari d’aquest pis.

  Avui en dia, només ens cal riure, desconnectar del món que ens envolta i acceptar aquest sopar amb uns veïns molt especials que us estaran esperant al Condal amb moltes ganes de fer-vos plorar (sempre del riure!).

  15/10/2017