Los papeles

Los papeles

El videògraf i performer libanès Anthony Kmeid presenta Los papeles, la seva primera obra de teatre corporal amb imatges, que aprofundeix en el desconegut tema de la identitat sexual a l’Orient Mitjà.

Sinopsi

Una llarga ruta es dibuixa de Beirut Barcelona, fugint del prohibit, cap a una utopia imaginada. X manté una relació d’amor, no només immoral, sino il·legal, en una terra on els seus pensaments estan condemnats. Perquè ell i el seu amor puguin sortir d’allà es veuran en la necessitat d’aconseguir molts papers. Paper número 1…

Video
Fotos

Valoració espectadors
  • Josep OS

    Ahir a La Fenix vaig estar veient aquesta peça de teatre de denúncia creada i alhora interpretada pel libanès Anthony Kmeid tot i que va néixer a Xipre on la seva família estava refugiada. Una performance, dansa, audiovisuals i teatre i molta poesia gestual per aprofundir sobre la repressió a la qual es veuen sotmesos, en aquest cas ell i la seva parella (Aaron Comino Serrano) motivats per la seva orientació homosexual i que s´agreuja per les traves i limitacions que comporta sortir del Líban. Primer va ser Paris i després Barcelona on va estudiar a Laboratorio a les ordres de Jessica Walker, fet que queda més que demostrat veient l’expressió i llibertat amb la qual es mou en escena. Tal com diu, el seu desig és tornar a Beirut i passejar-se pels seus carrers agafat de la mà de la seva parella, sense ser assenyalat ni jutjat. Molt però molt interessant i si us animeu a anar-hi, avui dissabte i demà són les dues últimes representacions.

    29/06/2019