Los Morancos, en positivo 2

Los Morancos, en positivo 2

Aquest és un espectacle anterior de Los Morancos, actualment els podeu veure amb el seu darrer espectacle Todo por la Matria . Tota la informació i compra d’entrades fent click aquí

Sinopsi

Los Morancos aterren de nou al Teatre Apolo de Barcelona! Després d’esgotar totes les localitats la temporada passada abans de l’estrena i desternillar a més de 24000 persones a Barcelona, la parella d’inigualables artistes sevillans torna al Teatre Apolo amb el seu xou renovat En positivo 2. Aquest va esgotar igualment la totalitat de les seves localitats a Sevilla, València, Madrid i altres localitzacions de la seva gira.

Gairebé dues hores d’un espectacle amb una moderna posada en escena protagonitzada per dos smartphones gegants amb els quals interactuen, cançons en directe, gags, monòlegs, luminotècnia i moltes rialles són els ingredients del xou En positivo 2 de Los Morancos. Un raig d’energia positiva que no et deixarà indiferent!!

Pels que ho van veure i volen repetir, pels que es van quedar amb les ganes, pels que s’ho van perdre … no deixis escapar el xou que mai vas poder veure a la televisió!!

Fitxa artística
Veure fitxa sencera
Fotos i vídeos
Opinions de l'espectacle 1
  • Ivan Andrade
    Ivan Andrade
    Teatre Barcelona
Enllaç copiat!