Tot el que necessites per anar al teatre

Los Charlatanes

Los Charlatanes és una obra de la companyia El Astillero de Madrid que amb humor, posa en escena la negritud de l’art, aquest ordre social que fa que els artistes estiguin exclosos de tot discurs polític i social i despullats de tota distinció social. Amb música, critiquen als crítics i busquen un lloc per a l’art, aquest que parla de nosaltres mateixos i el lloc dels quals avui està ocupat per xamans, gimnasos i sexe. O, amb descaradura, ens mostren un món real on les idees no valen un níquel i que més val heretar que estudiar, més val acumular capital que superar-se en el treball.

La companyia celebra el 20è aniversari del seu naixement com l’única companyia formada únicament per autors, i els celebra amb una gira que després de passar pel Théâtre de L’Opprimé de París els porta al Teatre Tantarantana.

SINOPSI

La colonia de piorners humans a Mart pateix la cruel dictadura dels bessos Hynkel i Napalona, que volen imposar una nova religió: el Capitalisme. Dos valents marcians, el capità Scarlett i Lady Penèlope, fugen del planeta amb la missió d’entregar un missatge de socors als seus germans terrestres, camuflant-se a  la Terra coma gestors culturals.

Humor, música i descaradura. Passadís de comèdies, vodevil, gran guiñol i burlesque. Los Charlatanes és un Retaule de les Meravelles quixotesc, un conjunt de peces curtes, nombres musicals, monòlegs i projeccions, en el qual ningú veu la realitat tal com és. Presa com a referència el gènere teatral nord-americà del minstrel, aquell que posava en escena als cantants de raça negra per ridiculitzar-los, aquesta pràctica estranya en la qual actors blancs es pintaven la cara de negre per cantar…

 

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració