Tot el que necessites per anar al teatre

Lorca en Lorca

Lorca en Lorca

Tres actrius queden atrapades en un teatre de la ciutat de Lorca mentre assagen una original versió de La casa de Bernarda Alba. L’assaig es veurà interromput pel tràgic terratrèmol que va assolar la localitat murciana en 2011. Elles no saben què ha passat i creuen que simplement el sostre del teatre els ha caigut damunt. Llavors les tres actrius hauran de posar a prova els seus esperits de supervivència i intentar sortir de l’escenari sanes i estàlvies. La confusió, la gana i l’avorriment seran uns altres dels enemics contra els quals hauran de bregar Marga, la directora rígida i inflexible; Lucía, la diva trastocada però amable i Gloria, l’eterna secundària amb ambicions majors que les seves habilitats. Qui va dir que Lorca era fàcil? En realitat, ningú. Però elles no ho sabien…

Fotos

Valoració espectadors
  • Hebert

    Ensayo amateur de Bernarda Alba (ambientada en la prehistoria, no hacía falta) en Lorca cuando acontece el terremoto y el teatro se viene abajo. La exigente directora, la prota guapa y creída y la secundaria graciosa deberían unirse para lograr salir de allí. Deberían, porque sus caracteres, manías, son absolutamente dispares. El hambre y una invitada chillona, no les pondrán las cosas fáciles.
    Como muchas comedias de personajes más que de situaciones el final no acaba de ser redondo pero lo cierto es que ríes. Y eso es difícil. Señal que el texto tiene buenos golpes y las actrices saben trasladarlos.

    02/10/2017