Lola y el general

A partir de 15,00€
Comprar Entrades

Lola y el general és el relat narrat d’una història d’amor que va passar a la Colòmbia de principis del segle XX. És una història d’amor real, entre una noia inquieta i creativa i un general del bàndol conservador. I és una història, també, que conté tot el realisme màgic de les històries d’aquelles terres, acompanyada de cançons d’arreu del territori llatinoamericà i català.

Sinopsi

Una invitació perquè l’espectador escolti i es deixi atrapar perl relat, sense filtres, sense cap tipus d’artifici. Tot confiant cegament en la paraula, la guitarra, i la màgia dels Terrats, un espai idoni per explicar-hi històries intimistes que ens facin anar més enllà de l’horitzó.

Aquest és un espectacle que va sorgir durant el confinament obligat del període més cru de la pandèmia del COVID-19 i que es va representar de manera virtual amb la voluntat de continuar oferint teatre i cultura, al públic, en un moment on tots els teatres estaven tancats i l’activitat cultural era, gairebé, inexistent. Ara, als Terrats 2022, el fem volar des de les altures, en una producció única, feta a mida per a aquest festival.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració