Lola y el general
A partir de 15,00€
Comprar Entrades
El 17 de setembre de 2022

Lola y el general

Lola y el general és el relat narrat d’una història d’amor que va passar a la Colòmbia de principis del segle XX. És una història d’amor real, entre una noia inquieta i creativa i un general del bàndol conservador. I és una història, també, que conté tot el realisme màgic de les històries d’aquelles terres, acompanyada de cançons d’arreu del territori llatinoamericà i català.

Sinopsi

Una invitació perquè l’espectador escolti i es deixi atrapar perl relat, sense filtres, sense cap tipus d’artifici. Tot confiant cegament en la paraula, la guitarra, i la màgia dels Terrats, un espai idoni per explicar-hi històries intimistes que ens facin anar més enllà de l’horitzó.

Aquest és un espectacle que va sorgir durant el confinament obligat del període més cru de la pandèmia del COVID-19 i que es va representar de manera virtual amb la voluntat de continuar oferint teatre i cultura, al públic, en un moment on tots els teatres estaven tancats i l’activitat cultural era, gairebé, inexistent. Ara, als Terrats 2022, el fem volar des de les altures, en una producció única, feta a mida per a aquest festival.

Fitxa artística
Veure fitxa sencera
Informació pràctica
Terrats en cultura
L'adreça exacta es facilitarà 48 hores abans a través del correu electrònic
  • Canal oficial de venta d'entrades
  • Compra 100% segura
  • Métode de pagament:
    Targeta de dèbit i crèdit