Tot el que necessites per anar al teatre

L'interval com a interval que veurem / Moments de foscor, certa foscor i d'activitat insectívola

L'interval com a interval que veurem / Moments de foscor, certa foscor i d'activitat insectívola

Aquesta experiència serà una aproximació a l’univers sonor dels tres artistes participants, Llapispanc, Srta.’Y’ i Guillermo Carrión.

Generaran un entorn on la veu enregistrada i els sons soroll es fusionaran en el terreny del paisatge sonor i la performance per acompanyar les gravacions de vídeo com a moments irrepetibles tot estant a la sala d’espera d’un interval d’infructuosa cerca a les palpentes i el fum.

LLAPISPANC
Provinent de les arts visuals i de l’art d’acció, ha anat intensificant la seva creació cap al so, la música i el soroll, d’una manera bàsica, intentant no esdevenir un intèrpret musical. Com a obra sonora té el projecte Wioityuwoityuo, de video-tracks (desenvolupat a L’Estruch de Sabadell, i posteriorment amplificat a Islington Mill, a Salford, Anglaterra) de caire performatiu i multidisciplinari on “pretén convertir-se en músic (sense ser-ho)”.

SRTA. “Y”
Srta. “Y” és l’alter ego que utilitza la Nadia Toldà Subirats quan es mou pel món de les manipulacions sonores, audiovisuals i literàries. Buscadora, capturadora i creadora d’etnografies sonores extretes d’allò quotidià, se sol moure pel camp dels collages, aparells i instal·lacions sonores i audiovisuals, entre d’altres.

GUILLERMO CARRIÓN
Artista visual, músic multiinstrumentista i experimentador del so. Ha estat molt vinculat al centre de creació L’Escocesa, del Poblenou de Barcelona. És l’altra meitat del projecte sonor Proximity Sensor. Ha col·laborat amb Chris Haslam/Dwellings, amb Powlow i ha participat a The Exploding Plastic Fest.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració