Tot el que necessites per anar al teatre

L'esperit de Sant Jordi

L’ESPERIT DE SANT JORDI explica la història de tres adolescents que s’acaben d’escapar de l’alberg on dormien i, com és de nit i està plovent, entren dins d’un magatzem ple de caixes per aixoplugar-se. Allí coneixeran un vigilant molt curiós i divertit que els ensenyarà les històries que hi ha als llibres i la llegenda de Sant Jordi.

L’obra, a part de reivindicar els llibres com a eines de transmissió de coneixements i valors, utilitza diferents tècniques i gèneres del teatre com les ombres xineses, les titelles, les màscares, la Comèdia de l’Art italiana i el teatre del Segle d’Or espanyol. Cada tècnica es vincula a una història, de manera que els contes de transmissió oral es relacionen amb les ombres xineses, el teatre grec ho fa amb els titelles de màscara, la Comèdia de l’Art es vincula a la màscara tradicional del gènere, i el teatre del Segle d’Or a la posada en escena més ortodoxa del teatre de capa i espasa.

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració