Tot el que necessites per anar al teatre

Lena i Leonci: Com el Cosmos va buscar el Caos i no el va trobar

Lena i Leonci: Com el Cosmos va buscar el Caos i no el va trobar

Hi havia una vegada, en els regnes imaginares de Pipi i Popo, la princesa de Pipi anomenada Lena i el príncep de Popo anomenat Leonci. Sense el seu consentiment, els seus pares varen organitzar les seves esposalles.
Tot acaba bé, perquè si no, en els dies grisos oblidaràs el sentit de la vida com oblides les claus de casa. Hem rodat un tràiler de la nostra autobiografia, perquè els sentiments sempre són més reals a la gran pantalla.

PRESENTACIÓ

Però la nostra història és diferent. És més curta i amb moltes faltes d’ortografia. És un còmic. Un d’aquests amb explosions i línies de velocitat al fons. I nosaltres en primer pla amb les cares brutes i polsegoses. Naturalment, tot a càmera lenta. En la mesura en què les il·lustracions ho permeten. Treballem a partir de l’Amor i parlem únicament amb interjeccions. No perquè haguem decaigut en el desinterès juvenil o perquè les escoles públiques no funcionin. Més aviat perquè l’única resposta plausible a “BÄÄHM” és “KA-BOOM”. Revolució significa reducció, així que posem-nos en acció!

EL PROJECTE P14

El grup P14 porta molts anys oferint a persones de més de 14 anys la possibilitat de dedicar-se a la creació teatral. La coordinadora del P14 és Vanessa Unzalu-Troya, pedagoga teatral. La pedagogia teatral tracta d’apropar la institució del Teatre a la ciutat i a la seva gent. Unzalu-Troya descriu el P14 com un col•lectiu àcrata en el qual els impulsos dels participants són absorbits pel grup amb la finalitat de crear una obra i presentar-la al públic de la Volksbühne. La idea és que cadascú s’ocupi d’allò que més li agradi: llums, direcció, interpretació, etc. Només hi ha dues normes:
Primera: equivocar-se està permès!
Segona: crear teatre propi a qualsevol preu en un ambient inspirador, ben a la vora de grans artistes.
Després de la temporada 2016/2017, l’última de Frank Castorf al capdavant de la Volksbühne, el futur del P14 roman incert.

Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració