Tot el que necessites per anar al teatre

L’elisir d’amore: Gaetano Donizetti

L’elisir d’amore: Gaetano Donizetti

Torna al Liceu la producció de Mario Gas sobre la divertida i genial obra de Donizetti

Una de les òperes còmiques i alhora romàntiques més delicioses de la història del gènere. Nemorino és un noi ingenu que continua creient en l’eficàcia dels elixirs d’amor per seduir la seva estimada Adina. Aquesta el farà patir fins que sucumbeix, enamorada del noi. Tendresa i picardia van de bracet gràcies a l’original i fresca música de Donizetti, últim gran representant de l’òpera bufa italiana. El Liceu recupera un dels muntatges més exitosos de les darreres temporades.

Mario Gas ambienta l’acció en la Roma feixista, amb l’entranyable record del cinema neorealista. Comèdia per a tots els públics, amb l’al·licient del Nemorino del tenor eslovac Pavol Breslik, acompanyat de tres estrelles més. L’Adina de la soprano australiana Jessica Pratt i el Belcore del baríton Paolo Bordogna, a més d’un veterà basso buffo com Roberto de Candia representant Dulcamara.

Video

Fotos

L’elisir d’amore: Gaetano DonizettiL’elisir d’amore: Gaetano DonizettiL’elisir d’amore: Gaetano Donizetti

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

  • 12345

    Victòria Oliveros Layola

    Quarta reposició al Liceu de la versió de “L’elisir d’amore” de Mario Gas i nou triomf escènic. La dinàmica interpretació teatral d’aquesta òpera bufa amb personatges molt ben caricaturitzats pel llibret i la música és clau per a l’èxit de l’obra. I quan el marc està tan aconseguit, l’ambientació del muntatge és la plaça pública del suburbi d’una ciutat de la Itàlia de Mussolini, l’únic que queda és seleccionar un repartiment que respongui tant a les exigències de la partitura com a les de la caracterització dels personatges i en aquest aspècte la gran triomfadora de la nit va ser Jessica Pratt com a Adina. Magnific el Cor que en aquesta ocasió s’ha lluït especialment. Podeu llegir la ressenya completa a https://gaudintdelteatre.wordpress.com/2018/01/13/lelisir-damore/

    14/01/2018