Tot el que necessites per anar al teatre

Lecciones de amor y sexo

Espai de Creació Artística Comediarte porta a escena Lecciones de amor y sexo el protagonista del qual és Rogelio Braunstein, sexòleg, periodista i cineasta reconegut internacionalment.

Sinopsi

Amb una estètica retro i un humor autèntic, porta en aquesta ocasió, una classe de sexe i diversos consells d’amor. Farà un recorregut des d’una primera cita fins al moment de l’acte sexual deixant clars els tips fonamentals per a l’èxit amorós.

Desmitificant temes i portant-los al joc, el personatge explicarà de manera particularment graciosa, com l’ésser humà pot arribar a estats de plaer i com investigar aquest camp.

Aquesta classe d’educació sexual es proposa parlar obertament sobre el sexe i l’amor, transmetent un missatge de salut i llibertat. Els tabús cauen i s’obre un món per explorar, gaudir i per què no divertir-se.

El personatge viu i interactua constantment amb el públic convertint-lo en el seu alumnat i introduint-lo així completament en la ficció. Es treballa en petit format tipus cafè concert.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració