Tot el que necessites per anar al teatre

L'any dels 30

L'any dels 30

Aquest és l’any dels 30 per l’Anna, el Joan, la Marta, l’Isa, el Sam, el Marc i l’Ernest, un grup d’amics que es coneixen des de l’institut.
Per celebrar-ho, faran una festa conjunta: Aniran a sopar, menjaran de postres magdalenes amb psicotròpics i passaran la nit al local on treballa el Marc com a músic.
Abans de la trobada, ningú es podia arribar a imaginar que aquella petita i innocent magdalena els podria portar de viatge per les expectatives, les pors i les idees del que està per fer, del que ja està fet i el que ja no es podrà fer a l’inici d’aquesta nova dècada, d’aquest nou any… l’any dels 30.

 

Video

Valoració espectadors
 • Una molt bona manera de fer el pre-sopar d’una càlida tarda de juny. Passes una molt bona estona -que passa volant-, amb una història i uns personatges que t’enganxen des del primer moment. A més, un espectacle 100% de creació, amb música en directe

  15/06/2015
 • Nicolau Garcia Sancho

  molt notable la interpretació dels actors que aconsegueixen fer molt divertida una obra de passatú

  13/06/2015
 • JOSEFINA ESTREMERA SOLÉ

  Hola,

  El guió trobo que està molt bé i l’obra ben dirigida (bravo per Lara Díez). Tots els actors se’ls veu còmodes en el seu paper i donen tot el que tenen perquè l’obra surti reeixida. M’ho vaig passar molt bé i crec que reflecteix qualsevol jove d’aquesta edat.

  13/06/2015
 • tenia els seus moments graciosssos

  12/06/2015
Articles relacionats
Una comèdia per pair l’any dels 30

Una comèdia per pair l’any dels 30

16 juny 2015

Com es paeix l’any que se’n fan 30? Lara Díez ho ha fet amb una comèdia, L’any dels 30, on un grup d’amics que celebren conjuntament l’aniversari acaben fent un […]