Tot el que necessites per anar al teatre

Lali Ayguadé & Guilhem Chatir: Here

Lali Ayguadé & Guilhem Chatir: Here

Dos coreògrafs i ballarins excepcionals, Lali Ayguadé i Guilhem Chatir. i la veu d’una soprano dibuixen Here, el retrat de dos personatges que neixen i s’integren en un món de normes i regulacions. En la seva lluita per acostar-se a la veritat, potser es veuran obligats a trencar-les.

Sinopsi

Sí, naixem i ens desenvolupem en un món material, però aquest món d’objectes que es poden tocar està regit per normes intangibles, governat per un poder que no podem veure i descrit i catalogat per un llenguatge que no té entitat física…  Els dos personatges en escena acaben d’arribar a un lloc que ja hi era abans que ells hi apareguessin, i que continuarà existint després. Viuen ara i aquí i miraran d’adaptar-se a les circumstàncies, guiats per la veu d’una soprano que els ajudarà a descobrir les seves emocions. I en aquest viatge iniciàtic descobriran que potser han de trencar normes i estripar veritats absolutes per retrobar el seu jo més autèntic.

Here és una peça d’un alt nivell coreogràfic, un espectacle conceptual per a gurmets de la dansa contemporània que ha nascut de l’interès mutu de Lali Ayguadé i Guilhem Chatir pels seus universos respectius. En les primeres etapes de la creació, van convidar a treballar amb ells la soprano belga Astrid Stockman i, més tard, l’artista i compositora Joana Gomila, que ha creat la banda sonora per a la peça. La dramaturga i escenògrafa Aïda Gabriëls els va ajudar a bastir un context dramatúrgic i a facilitar la lectura del muntatge per part dels espectadors.

Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
8 propostes del Grec amb nom propi

8 propostes del Grec amb nom propi

25 juny 2019

TONI GOMILA Denúncia, ironia, humor, veritat i dubte en un nou text original del polifacètic mallorquí Toni Gomila. Rostoll cremat és una al·legoria de l’ambició i la cobdícia humana reflectida […]

Especial Festival Grec 2019, descarrega’t la revista de TB

Especial Festival Grec 2019, descarrega’t la revista de TB

17 juny 2019

Publiquem la quarta revista en paper de TeatreBarcelona! Aquest és el quart estiu que TeatreBarcelona editem una revista en format paper, dedicada a un dels esdeveniments culturals més importants de […]