Tot el que necessites per anar al teatre

La teranyina

A partir de 24,00€
Comprar Entrades
La teranyina

La teranyina (The Spider’s Web) d’Agatha Christie, una de les millors obres  de l’autora, estrenada al West End de Londres el 1954, és la seva segona obra de més èxit només superada per La ratera. I és tambè l’única comèdia que va escriure la reina del misteri en la que aconsegueix una barreja única de suspens i humor. Una història d’intriga i mort que entusiasmarà als seguidors de l’inoblidable autora.

Sinopsi

Clarissa, l’esposa d’un diplomàtic del Foreign Office, és procliu a somiar desperta. “Suposant que un dia trobés un cadàver a la biblioteca, què faria?”, es pregunta.

Clarissa té l’oportunitat d’esbrinar-ho quan un dia descobreix un cos a la sala de casa seva. Desesperada per desfer-se’n abans que arribi el seu marit amb un important polític estranger, intenta convèncer als seus tres convidats perquè l’ajudin. Quan comença a indagar per a descobrir a l’assassí, es veu sorpresa per l’arribada d’un inspector de policia al que haurà de convèncer que allà no s’ha comès cap assassinat…

Video

Valoració espectadors
  • Una molt bona feina, tan dels actors i actrius, com per part de tota, la gent que hi treballa en els decorats, il.luminació, etc. Gran còctel de misteri i humor, que aconsegueixen mantenir l’espectador dues hores sense adonar-se’n. Aneu-hi!

    13/09/2021
  • Ahir al Teatre de Raval vaig veure aquesta obra de suspens però que també és l’única que va escriure Agatha Christie a l’any 1954 que té diverses pinzellades d’humor. Adaptada i traduïda per Tamar Aguilar i magníficament dirigida per Empar Lòpez. Clarisa esposa d’un diplomàtic, de cop i volta es troba amb un cadàver a la sala d’estar. Estaven esperant al seu marit que venia acompanyat d’uns personatges molt importants pel que demana als senyors que estaven allà amb ella l’ajudin a amagar el cadàver. I fins aquí puc llegir, descobrir que passa a partir d’aquest moment amb les pistes falses, les estratègies d’aquests personatges histriònics i els constants girs de guió és cosa vostra, anant a veure-ho. Darrerament podem veure moltes obres clàssiques dutes a l’actualitat, i l’últim exemple el tenim amb Bodas de sangre que vam veure al Poliorama i a mi personalment m’agrada, però de tant en tant veure´n una com ho feiem fa 40 anys em deleix, i aquesta és el cas perfecte. L’escenari teatre a la italiana, el vestuari d’època implacable, l’escenografia sense ser molt carregada, perfecta i això de veure pujar i baixar el teló entre actes ho arrodoneix, ahh i la durada. Pel que fa a les interpretacions Cristina Brondo com Clarissa i Pep Martinez com a inspector en els papers principals, estan sensacionals però els altres set actors que els fan costat cada un amb la seva peculiaritat no es queden enrere. Dues hores que passen en un tres i no res i que us animo a que no us la perdeu.

    13/09/2021