Tot el que necessites per anar al teatre

La revolta dels àngels

La revolta dels àngels

David Menéndez, Guillem Motos i Xavi Sáez es posen a la pell de tres artistes com Koltès, Basquiat i Baker per revoltar-se contra el culte a l’artista i trencar les cadenes de la idolatria.

SINOPSI

En algun lloc dels llimbs, tres àngels viuen una reunió insòlita: Bernard-Marie Koltès, Jean-Michel Basquiat i Chet Baker, estan sotmesos a una trobada post-mortem (no van coincidir en vida, tots tres van morir al voltant del 1988/89). Empresonats en aquest temple de la posteritat on l’autor els hi dóna l’oportunitat d’una última paraula, una última pinzellada, una última nota com a últim acte viu. Es revoltaran contra el culte que reifica els artistes, invocaran tot allò que els definia com a poetes del viu, que oferia un sentit intens a la seva vida (i a la d’aquells que els adulen) per tal de trencar les cadenes de la idolatria.

Video

Valoració espectadors
 • És un text difícil ple de referències al món de l’art, la literatura i la música amb uns actors entregats i amb un públic que ha d’estar molt atent per captar la poesia que s’amaga en l’obra.

  16/04/2015
 • Gemma Grau

  Em van agradar molt els 3 actors, ja que no és un text fàcil, se’n va fer curta l’obra.

  13/04/2015
 • És una obra volgudament minimalista, tot el pes recau en els 3 actors, amb un text difícil (alguns aforismes brillants). Pels que no coneguin als 3 protagonistes, els recomano una lectura ràpida de la seva biografia (wikipedia per als que no tinguin gaire temps) per entendre millor l’obra.
  Ens va agradar, felicitar especialment l’actor que feia de Chet Baker!

  13/04/2015