Tot el que necessites per anar al teatre

La rebel·lió

La rebel·lió

Inspirada en la coneguda novel·la Animal Farm de George Orwell, La Cia Jove Teatre Regina emprèn aquest nou projecte teatral per a joves: La rebel·lió.

Sinopsi

 

La rebel·lió parla de l’inconformisme d’un col·lectiu que troba injustes les normes instaurades fins aleshores: se senten infravalorats i volen canviar el món. Per aconseguir-ho només veuen una sortida: rebel·lar-se contra aquell que consideren l’opressor sota el lema “TOTS SOM IGUALS”.

De seguida, aquell que és considerat com el més llest per la resta s’apuntala com a líder del grup i tothom el segueix amb fe cega. Mica en mica, però, el lema en el que creuen i pel que han lluitat, es veurà arrodonit amb un nou final: “TOTS SOM IGUALS… PERÒ ALGUNS MÉS QUE D’ALTRES”. Arriba el moment de decidir: Ets dels que vol canviar el món o dels que deixa que el món el canviï?
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • La Rebel.lió és un gran espectacle. Amb una adaptació intel.ligent, unes cançons de gran qüalitat i amb gran sentit dramàtic. La posada es escena és molt suggerent i el moviment escènic ajuda a entendre el que passa en escena. Felicito vivament al teatre per apostar per aquest equip. Els canvis escènics que s’han portat a terme d’un temps ençà en les produccions de la trepa són d’agraïr!! Només un punt negatiu: vaig venir a veure l’espectacle perque vaig passar per davant el mateix matí. Enlloc n’havia trobat cap referència!! Endavant les atxes amb la rebel.lió!!

    17/03/2018
  • Genial l’obra. un posada en escena molt ben aconseguida. Els actors canten i interpreten molt bé. Val molt la pena veure una versió d’aquest clàssic en mans d’una companyia que ha fet revaloritzar un tema que sembla fet per ara mateix.

    04/03/2018