Tot el que necessites per anar al teatre

La nuit, nous autres

A partir de 8,00€
Comprar Entrades
La nuit, nous autres

La nuit, les autres va ser estrenada a la sala Hiroshima i ara el Mercat la torna a presentar per mostrar el treball d’una de les coreògrafes joves amb més projecció del moment, Aina Alegre.  Entre el barroc i la ciència-ficció, l’artista catalana ha composat una obra híbrida on el cos es transfigura i s’allibera construint la seva pròpia ficció: un “ésser en transformació permanent”.

Aina Alegre va crear Studio Fictif com a eina de producció i difusió de les seves obres coreogràfiques, col·laboracions artístiques i accions educatives. Ballarina, performer  i coreògrafa, Alegre planteja la creació coreogràfica com un àmbit per «reinventar» el cos i explora diferents cultures i pràctiques corporals enteses com a representacions socials, històriques i antropològiques. Després d’haver-se format en dansa, teatre i música a Barcelona, el 2007 es va incorporar al Centre Nacional de Dansa Contemporània (CNDC) d’Angers. La seva obra s’ha presentat en diferents països, entre d’altres Espanya, França, Bèlgica, Suïssa, Perú i Romania

Sinopsi

Aina Alegre investiga a La nuit, les autres el concepte de celebració des d’un lloc íntim i d’emancipació. Tres ballarins celebren el poder del cos per generar ficció. La seminuesa, la pell pintada i les màscares acompanyen la reinvenció del jo en rituals de transformació i celebració dels cossos mutants.

Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració