Tot el que necessites per anar al teatre

La nostra parcel·la

La nostra parcel·la

Una trobada genuïna? Una situació distòpica? Així comença La nostra parcel·la, de l’actriu i dramaturga Lara Díez Quintanilla. Una peça irònica, protagonitzada per Marta Marco i Judit Farrés, que posa sota el microscopi el neguit existencial i l’absurditat del comportament humà quan volem donar-hi resposta.

Sinopsi

M i J apareixen sobtadament en un espai tancat indefinit on es viu sense menjar ni dormir. No es coneixen. No saben com hi han arribat, qui les hi ha posat, per què són allà, què han de fer, on aniran després, ni si hi ha un després. Tampoc saben quant de temps s’hi estaran. Cap pista. Cap indicació externa. Només disposen dels seus cossos i del terra que trepitgen. Totes les possibilitats d’habitar aquest espai-temps estan limitades per la relació que estableixin entre elles. Entre l’una i l’altra, estarà contingut el desplegament infinit del sentit.

ACCESSIBILITAT
30/10 traducció simultània en llengua de signes catalana
COL·LOQUIS
23/10 prefunció a les 18.00 h
30/10 postfunció
SALA ONLINE
#LliureAlSofà a partir del 30/10
entrades a la venda a partir d’octubre
Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Contento de poder ver finalmente esta obra que solamente pudo representarse en una ocasión porque al día siguiente del estreno entramos en confinamiento por la pandemia.
  Por fin he podido disfrutar de esta misteriosa obra en la que dos mujeres se despiertan en un recinto cerrado, con arena y sin nada más.
  No saben porque están ahí, porque ellas, si alguien las observa o si podrán salir de allí algún día.
  Sus acciones y sus ocurrencias serán la trama central de la obra! Imposible de explicar jajajaja
  Me ha encantado la propuesta escénica, ambas actrices dan el 100% en sus papeles pero el broche de oro se lo doy a esa sorprendente iluminación y al sonido envolvente que disfrutas durante toda la obra.
  Muy recomendable y para discutir a la salida del teatro. Debate Máximo! Jajajaja

  22/10/2020
Articles relacionats
El Teatre Lliure engega la seva nova plataforma de continguts virtuals

El Teatre Lliure engega la seva nova plataforma de continguts virtuals

5 novembre 2020

Després de l’èxit aconseguit amb els continguts on-line generats durant el primer confinament el Teatre Lliure, tal com va anunciar a principis d’aquesta insòlita temporada, presenta una nova plataforma: LliureOnLine. Amb […]

El Teatre Lliure aposta per una tardor amb programació presencial i virtual

El Teatre Lliure aposta per una tardor amb programació presencial i virtual

16 setembre 2020

El Teatre Lliure ha presentat la programació de tardor de la Temporada 20-21. El director del teatre, Juan Carlos Martel Bayod, ha explicat que la seva aposta és “valenta i […]

‘La nostra parcel·la’, la nova obra de Lara Díez Quintanilla, arriba al Teatre Lliure

‘La nostra parcel·la’, la nova obra de Lara Díez Quintanilla, arriba al Teatre Lliure

5 març 2020

El Teatre Lliure estrena La nostra parcel·la, un espectacle de nova creació escrit i dirigit per Lara Díez Quintanilla, i protagonitzat per les intèrprets Marta Marco i Judit Farrés. Una proposta amb molt d’humor […]