La Mil·limetrada

La Mil·limetrada

Un viatge sobre la vida i per la vida d’una noia normal, amb unes emocions normals i un comportament normal. Algú com tu, algú com jo. Un cant a l’aquí i a l’ara, un crit al present. Després de tot… què ens queda?

La Mil·limetrada és un espectacle de creació pròpia ideat de principi a fi per Mònica Barrio i Marina Congost. Una obra que, de ben segur, ens recordarà als contes clàssics que ens explicaven els nostres avis, aquells contes on al final la protagonista sempre aprenia alguna cosa i en els quals qui l’escoltava sempre s’enduia una petita joia.

D’una manera fresca i desimbolta, a La Mil·limetrada les actrius despleguen un ventall de recursos teatrals per explicar-nos la història d’aquesta noia. Algú, normal, algú com tu, algú com jo.  Un espectacle que ens recorda que el teatre i la vida són un joc ple de possibilitats.​
Video

Valoració espectadors
 • Hebert Parodi
  Hebert Parodi

  No sabria explicar “LA MIL·LIMETRADA” (companyia ‘Georgette and Miss Wolf’). Segur que molts li treurien més suc i interpretacions; jo només sé que m’ho vaig passar molt bé. Proposta fresca i innovadora que d’una manera molt divertida parla de temes com l’amor, l’amistat, la quotidianitat i el què amaga cada pas què fem retratant un dia? de la vida d’una noia. Amb salts en el temps, o el mateix moment vist de maneres diferents, pots perdre’t en algun moment, però el ritme i complicitat fa que no importi.
  Les dues actrius alternen els personatges de narrador i protagonista o fins i tot els simultanejen en un exercici només aparentment senzill, ple de molt bo teatre gestual (el petó!)
  Impossible no riure amb reflexions com “Sí, dóna, aquell actor, com es diu? Aquell que fa pelis que les vas a veure i són avorrides i arribes a casa i busques i resulta que són bones”. I això a una obra on qüestionen explícitament el “Planteamiento, nudo y desenlace”. Boníssim.

  18/11/2016