Tot el que necessites per anar al teatre

La Fuerza del Destino. Mecano

La Fuerza del Destino. Mecano

Arriba al Teatre Tivoli l’espectacle La Fuerza del Destino per retre tribut a la banda més influent del pop espanyol.

Mecano va oferir el seu últim concert el setembre de l’any 92. Des de llavors són molts els nostàlgics que enyoren poder tornar a escoltar alguns dels temes que van marcar una època.

En La Fuerza del Destino conviuen les composicions musicals magistrals dels germans Cano amb una posada en escena espectacular. Tots els temes de l’espectacle formen part de l’ADN musical de milers d’espanyols i per a això tota la música en directe, aconseguint que el públic ho visqui més íntimament, els músics estan a l’escenari a la vista de tots.

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Raquel Ceballos Jimenez

    El dimecres passat vaig poder gaudir d’aquest musical al Teatre Coliseum. Vaig rememorar les cançons de Mecano que escoltava quan era petita, vaig sentir que feia un pas enrere en el temps i vaig recuperar molts records oblidats. La música en directe em va encantar i els cantants també ho feien força bé, tot i que potser en algunes cançons els faltava una mica de força. En relació a la posada en escena, potser em va faltar un mica més d’obra teatral, donat que era molta música i poqueta història de fons.

    22/12/2015