Tot el que necessites per anar al teatre

La Coquera: La casa de Bernarda Alba

La Coquera: La casa de Bernarda Alba

Campanas de luto en la casa de Alba. Una madre, viuda por segunda vez, convertirá el hogar – más que en una cárcel- en la tumba para sus cinco hijas a las que impone silencio.
La herencia de la hermana mayor, Angustias, atraerá a un pretendiente quien rondará la casa hasta altas horas de la mañana hasta despertar los celos y la envidia de estas cinco mujeres en plena hola veraniega de calor.

La Companyia

La Coquera és una jove companyia de teatre de Barcelona que es va conformar en 2009 amb la voluntat de produir i promocionar peces teatrals, principalment de text.
Amb obres de Valle Inclán, José Luis Prieto, Albert Camus, García Lorca o pròpies de la companyia, com Almisdaé, Carrusel o Els Afusellats, La Coquera ha presentat els seus muntatges en espais com Porta4, la Sala Fènix o Cincomonos i ha participat en festivals a Pineda de Mar, Toledo, Orense, Móstoles, Pamplona, Almagro, Toulousse, Lisboa i, com no, Barcelona.
Ara com ara podem dir que, amb més d’una vintena d’integrants i una vintena de muntatges a les seves esquenes, segueix intacte el seu interès per la nova creació i les adaptacions arriscades que, lluny de moralitzar, siguin incisius, facin pensar i no deixin indiferent al públic.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració