Tot el que necessites per anar al teatre

La conejita

La conejita

La Conejita (Puputyttö, 2007) és un obra escrita per Saara Turunen a la qual se’ns presenta la lluita interna d’una noia entre ser independent o tornar-se una dona-objecte, una conilleta submissa a la mercè de l’home i de la societat. En ella es mostra la influència d’un món masclista, banal i intransigent on la diferència és menyspreada i la imperfecció un problema. Es tracta d’una obra molt dinàmica on els diferents personatges se succeeixen configurant tant la vida real com els records i anhels de la dona.

La Companyia

La Coquera és una companyia de teatre jove que neix a Barcelona en 2009 de la mà d’Alberto Rizzo i Ariadna Raventós i que actualment compta amb més de 30 integrants. Amb més d’una quinzena d’espectacles i muntatges en el seu haver-hi, la prioritat de La Coquera consisteix a fer arribar el missatge subjacent de les obres, provocar una reacció en l’espectador, remoure-ho per dins i fer-li partícip del fet teatral. La Conejita encaixa dins del marc de La Coquera com a teatre experimental fet per dones.

L’autora

L’autora de La Conejita, Saara Turunen, nascuda a Finlàndia en 1981 és una dramaturga i escriptora que treballa dins del teatre independent, tant a Finlàndia com a l’estranger. La Conejita va ser el seu projecte final de carrera, dins de l’Acadèmia de Teatre d’Hèlsinki, i va ser triada directament per a la cartellera del teatre de la ciutat i ha estat traduïda a onze idiomes. Turunen és coneguda pel seu estil clar i atrevit.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració