Tot el que necessites per anar al teatre

La caja

La caja

La companyia Los Escultores del Aire presenta La caja, un espectacle amb un torrent visual ple de poesía i tendresa, amb una exquisita música en directe que et transportarà cap a l’interior de les emocions.
Un viatge a través dels sentits. T’encararàs a la por, la fúria, l’obscuritat… però també a l’amor i l’esperança; deixa’t portar pel teatre físic, la dansa i la música en directe.

Sinopsi

Un grup de metges intenta posar remei a una malaltia. Exposen als assistents el cas d’en Martínez i com pensen tractar-lo.

Martínez pateix un estrany trastorn psíquic, produït per un fort trauma envers el mar. Mentre passen els dies el pacient viatja cada vegada més al fons del seu món imaginari. La frontera entre realitat i ficció és cada vegada més ambigua.

Martínez s’ha passat la vida sencera dient que si, tot i que pensés que no. Un dia reb una caixa amb una misteriosa carta. Ell sap que no hauria d’obrir la caixa i veure el seu contingut.

Què conté aquesta caixa? Us convidem a veure el món mitjançant els ulls de Martínez, en un anar i tornar de records i ensomiaments.

Perquè d’una o altre manera “Tots som Martínez” i tenim una caixa on guardem allò que volem oblidar o preservar amb el pas dels anys.

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració