Tot el que necessites per anar al teatre

La banda del fin del mundo

La banda del fin del mundo

loscorderos·sc estrenen a Hiroshima i, per primera vegada a Barcelona, el seu últim espectacle La Banda de la fi del món; en aquest nou muntatge, la companyia continua amb l’exploració del seu multidisciplinari llenguatge investigant, però, més en la paraula i en la música que en els seus anteriors peces.

No hi ha res més improbable que la vida i aquí estem. Tot és possible a l’abecedari de les improbabilitats. La Banda de la fi del món, propagadors de la RE-EVOLUCIÓ, us oferim una desconnexió amb el món  tal i com el coneixeu. Esperem que el nostre infra-vers desperti l’optimisme desesperat a la vostra espècie. Despulla la teva ànima i obre’t al caos.

LA COMPANYIA

El ramat neix a Barcelona al 2003, de la mà de David Climent i Pablo Molinero, ambdós pertanyents a la generació del 77, coincideixen per primera vegada al 1994 a l’Aula de Teatre de la Universitat Jaume I de Castelló. El llenguatge escènic de loscorderos·sc no està basat en la paraula, sinó en la interrelació entre text i fisicalitat, amb la finalitat de trobar noves vies de narració amb les que arribar a móns extra quotidians allunyats del simple retrat de la realitat. Els seus treballs han rebut els següents guardons: Premi Aplaudiment Sebastià Gasch al 2006,  Premi al millor muntatge teatral del Premi Unnim de Teatre al 2011, Premi al millor espectacle del III CENIT [Certamen de Nuevos investigadores teatrales] al 2011 i al 2013 el Premi FAD Sebastià Gasch.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
La utopia possible de Los Corderos

La utopia possible de Los Corderos

4 febrer 2016

Loscorderos.sc presenten a Barcelona La banda del fin del mundo, des d’avui i fins diumenge 14 de febrer, junt amb Pia Nielsen (o Miss Q). Un espectacle, un concert-performance, en […]