Tot el que necessites per anar al teatre

La Balada del Fantasma de Canterville

La Balada del Fantasma de Canterville

La Balada del Fantasma de Canterville és una adaptació escènica del relat de terror fantàstic de “El Fantasma de Canterville” d’Oscar Wilde.

En aquesta versió un actor, una jove actriu encarnen i recreen tots els personatges, acompanyats per un músic, i per la projecció d’una pel·lícula en 16 mm. d’una joia de dibuixos animats del conte: “El Principe feliz” d’Oscar Wilde, juntament amb el relat d’“Un Model Milionari” del mateix autor.

Sinopsi

Durant més de tres-cents anys el fantasma de Canterville anava atemorint als familiars que encara continuaven vivint en el seu Castell -ja que no s’entén un castell sense fantasma- mitjançant terrorífiques aparicions i misteriosos fets inexplicables.

Quan venen el Castell a una família americana i aquesta s’hi trasllada a viure, les terribles aparicions són menyspreades, no ningunejades i fins i tot motiu de mofa per gairebé tots els membres de la nova família; però el fantasma de Canterville vol recuperar de nou la seva dignitat aristocràtica i posició social al Castell.

Com ho farà?
Què passarà?


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració