Tot el que necessites per anar al teatre

Khâlid. L’heroi cosmològic

Khâlid. L’heroi cosmològic

Khâlid. L’heroi cosmològic és un espectacle que ens endinsa en la meravellosa i poètica ment de l’infant per, des d’aquesta lúcida, innocent i desconcertant perspectiva; qüestionar-nos el comportament racional i absurd de l’ésser humà.

Sinopsi

Siria, 2017. En una ciutat de cendra on ha caigut la lluna, Khâlid, de 5 anys, lluita i es baralla per no perdre la innocència. Khâlid vol dir etern. Khâlid és el nom que li van posar poc abans de néixer, poc abans de saber que seria una nena. Les nenes no poden anar a la lluna, les nenes no poden ser astronautes. Una nau estratosfèrica es disposa a allunyar-se de la terra. És un coet d’última generació capaç de transportar-te direcció la lluna, allà on s’acaba el temps i tot és possible. Allà on pots volar. L’heroi cosmològic pilota per l’espai, però l’espai no fa soroll, només a les pel•lícules.

COL·LOQUIS AMB LA COMPANYIA EN ACABAR LA FUNCIÓ

 • divendres 5 d’abril
 • dimecres 10 d’abril
Fotos

Valoració espectadors
 • Gemma Prió

  M’ha emocionat moltíssim com s’explica una nena el dol, la pèrdua, la incertesa quotidiana en un conflicte bèl·lic.
  Cal felicitar a les actrius Aina Balasch i Adriana Montserrat per la seva magnifica interpretació i el excel·lent treball de cos, i destacar la fabulosa direcció de l’Helena Gràcia, la directora, que les acompanya amb el piano en l’escenari .
  Una obra molt recomanable per la bona i nova energia que aporta en l’escenari teatral català.

  07/04/2019
 • andrea

  …Quin viatge!!!
  És una sort, quan de tant en quant ens posen els peus a terra i ens fan reflexionar i adonar-nos del que som, el que fem, el que tenim; que no tot és etern, que hem de viure… i somiar ens ajuda a fer-ho més lleuger.

  Enhorabona per la peça, la música, la posada en escena i les sinèrgies que porteu a l’escenari i compartiu amb el públic! Sense dubtes, commou al públic.

  “Hi ha 2 tipus de persones:
  -Qui creu que a la vida hi ha miracles
  – Qui creu que la vida és un miracle”

  30/11/2017
 • Sergi Martínez Vallespí
  Sergi Martínez Vallespí

  Quin viatge!!

  01/07/2017
 • silvia garcia hortigosa

  KHALID L’HEROI COSMOLÒGIC descriu el viatge de la vida d’una nena i la seva mirada innocent on el patiment és emmascarat per la més gran de les fantasies.
  Helena Gràcia, dramaturga i directora, és capaç d’ajuntar dues visions en aparença totalment oposades i convertir-les en una única realitat; La de KHALID
  El simbolisme de l’ infant ENCARNAT per les dues actrius ( Aina i Adriana), que al mateix temps acompanyen a una realitat de refugiats de guerra ,i l’atmosfera creada des de la il·luminació a càrrec de Conchita Pons, transporten al espectador a un món obscur amb les ulleres de la innocència ; des d’on tot és possible i fins i tot on els somnis semblen esdevenir .
  Espectacle altament recomanat per esperits sensibles i compromesos en la denúncia social d’una situació que, malauradament, és cada cop més normalitzada en el nostre món.
  Cal veure-la per opinar!

  29/06/2017