Iron Skulls Co: Azul Petróleo

Iron Skulls Co: Azul Petróleo

La companyia de dansa urbana Iron Skulls Co continua la recerca dels límits del moviment amb Azul Petróleo, un espectacle que transita entre les danses urbanes i les contemporànies per parlar d’individualitat i de la vida col·lectiva

Sinopsi

A través d’un llenguatge que transita entre les danses urbanes i les contemporànies, aquest muntatge planteja preguntes que han perviscut en la naturalesa humana al llarg de tota la seva existència: Quanta de la nostra individualitat estem disposats a sacrificar per mantenir la nostra pertinença a un grup?

Sobre Iron Skulls Co

Iron Skulls Co és un col·lectiu de dansa de Barcelona conegut pel seu peculiar estil i la seva contínua recerca dels límits del moviment. Un referent de la dansa urbana de la ciutat que transita cap a estils contemporanis (i viceversa). Els membres de la companyia provenen de diversos entorns, entre els quals destaquen el breaking, el hip-hop, la dansa contemporània i l’acrobàcia, incloent-hi influències d’altres disciplines com les arts marcials, la producció musical, el disseny i la moda.

Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració