Tot el que necessites per anar al teatre

El cos i la música són el mitjà principal per explicar les històries utilitzant tècniques de manyaga corporal, dansa, objectes i teatre. In transition és un espectacle de creació pròpia de teatre físic i moviment de la companyia The Hermit Hut Collective en col·laboració amb el músic i violinista Joan Gerard Torredeflot Ramos.

SINOPSI

El carrer és un lloc de transició. La forma d’anar d’un lloc a un altre experimentant situacions i trobades. Al carrer es produeix el moviment continu de persones que passen d’una idea, expressió o manera de ser a un altre. Persones que van transitant entre històries. No obstant això, existeixen moments en els quals moltes vegades els protagonistes d’aquestes històries es troben detinguts en transició; atrapats en el moviment entre cases, entre ocupacions, entre vides, entre somnis.

In transition parla d’aquestes històries no explicades de persones rebutjades i invisibles que trobem als carrers i en la vida diària. A través de llenguatges corporals i música en viu, dues actrius (en transició constant entre personatges) i un músic expliquen històries inspirades en aquestes persones; els seus somnis, les seves realitats, els seus desitjos i fins a la relació amb els seus amics imaginaris.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració