Tot el que necessites per anar al teatre

In transition

In transition (cuerpos en transición constante entre personajes) és un espectacle de creació pròpia de teatre físic i moviment de la companyia The Hermit Hut Collective en col·laboració amb el músic i violinista Joan Gerard Torredeflot Ramos.

SINOPSI

El carrer és un lloc de transició. La forma d’anar d’un lloc a un altre experimentant situacions i trobades. Al carrer es produeix el moviment continu de persones que passen d’una idea, expressió o manera de ser a un altre. Persones que van transitant entre històries. No obstant això, hi ha moments en què moltes vegades els protagonistes d’aquestes històries es troben detinguts en transició; atrapats en el moviment entre cases, entre llocs de treball, entre vides, entre somnis.

In transition parla d’aquestes històries no explicades de persones rebutjades i invisibles que trobem en els carrers i en la vida diària. A través de llenguatges corporals i música en viu, dues actrius (en transició constant entre personatges) i un músic expliquen històries inspirades en aquestes persones; els seus constants somnis, les seves realitats, els seus desitjos i fins a la relació amb els seus amics imaginaris.

El cos i la música són el mitjà principal per explicar les històries utilitzant tècniques de mim corporal, dansa, objectes i teatre.

Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració