Tot el que necessites per anar al teatre

Histeriotipos

Histeriotipos

Histeriotipos (Mejor soltera que mal acompañada) és una esbojarrada comèdia sobre les divertides i surrealistes situacions amb què una dona es troba quan busca parella. Espectacle guanyador del Premi Mar de Plata en Comèdia 2015.

Sinopsi

Perquè a gairebé tots, quan busquem un amor per a tota la vida ens toca viure situacions d’allò més extremes, fins i tot fins ridícules. Per això neix aquesta divertida comèdia, ‘perquè ens riguem d’elles i de nosaltres mateixos!

Carmen Trueba dóna vida a Alba, que viu situacions ridícules en recerca del seu home ideal, Aitor Campo dóna vida a tots aquests tipus d’homes, i junts ens garanteixen rialles assegurades.

Un manual d’autoajuda perquè les dones sàpiguen de quins homes han d’escapar.


Valoració espectadors
 • Ana Villalón Serrano

  Obra entretenida para pasar una buena tarde, actriz muy divertida dándolo todo en el escenario, interpretando momentos reales de la vida cotidiana junto su compañero de obra, con papel más escueto, pero también bien ejecutado. La recomiendo.

  08/10/2018
 • Esther San Andres

  Obra totalmente recomendada. Muy divertida, no sé para de reír.
  Histriónica!!!! espectacular!!!

  29/09/2018
 • Un dels pocs teatres que a l’agost no penja el cartell de “Tancat per vacances” és el Teatre de l’Eixample i ahir hi vam fer cap per veure aquesta obra de l’argentina Claudia Morales. Tot i que no es planteja com una comèdia feminista el que si és eminentment és femenina, vaja que els homes allà, mutis i la gàbia. En clau d’humor i portant totes les situacions al límit tracta a través d’esquetxos enllaçats, del manual per a la dona per no cometre errors a l’hora de triar parella i reconèixer el que amaga cada un, evidentment de manera esbojarrada però que en cap moment ningú es pot sentir ofès. Per allà passen el vidu, els gais, el que va d’actor, el gandul, el barrut, el solter empedreït, el casat infidel, el enganxat a la mare, el separat amb fills, vaja que no deixa canya dreta. Tot el pes de l’obra recau a l’actriu Carmen Trueba a qui no coneixia i que fa un excel·lent treball, canta, balla, puja i baixa de l’escenari, interactua amb el públic i li fa costat l’actor Aitor Campo, a qui tampoc coneixia i que m’ha agradat molt. Una obra ideal per a un dia d’agost, divertida, fresca i que l’únic que cal fer és ment oberta, deixar-te portar i riure. Em va alegrar veure el teatre pràcticament ple

  26/08/2018