Tot el que necessites per anar al teatre

Human

human és la història dels que tenim secrets a confessar, però preferim parlar amb ells entre murmuris, a altes hores de la matinada. Fins que algú es presenti a donar-nos una bona pallissa, almenys … i a salvar-nos.

Sinopsi

Un escriptor cansat es refugia entre papers, ampolles buides i penombres en un apartament atrotinat. El seu amic, un actor que pateix insomni, guarda un secret que no pot esperar més temps a ser confessat. Una dona tancada en un espai buit i sense memòria reclama respostes i llibertat. Tres personatges i alguns més es troben durant una nit durant la qual les fronteres de la realitat i la ficció es fonen i els secrets adquireixen cos propi.

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

  • JOSEP OLIVA SASÉ
    12345

    Avui a la Vilella he estat veient aquesta producció de la Companyia Dactilar Teatro, amb dramatúrgia de Pepe Castejón i dirigida per Ana Mirtha Sariego. La veritat és que m’ha costat al principi endinsar-me al text però un cop agafat el fil i et deixes portar, gaudeixes d’un text que es mou entre la realitat i la ficció i que ens parla d’un escriptor amargat, apartat de tot el que l’envolta, que es refugia en l’alcohol i que el seu únic contacte amb l’exterior és un telèfon i que en el seu últim llibre ens parla dels secrets que guarden els seus personatges, però un antic amic seu té la clau per alliberar-lo de l’amargor i angoixa que pateix. Una magnífica posada en escena i una espectacular escenografia i il·luminació amb dos espais ben diferenciats, un l’apartament on viu l’escriptor ple de llibres i ampolles per terra i un altre la casa rural on succeeixen els fets i al voltant i en una única fila, els espectadors. Excel·lent la interpretació dels tres actors Cintia Ballbé, Joel Minguet i Jorge Velasco. Totalment recomanable però només fins al dia 10

    08/06/2018