Tot el que necessites per anar al teatre

Hivern, de l’autor noruec Jon Fosse, considerat un dels més rellevants autors teatrals contemporanis arreu del món. Equivalent a Ibsen en el seu temps, els seus treballs han estat traduïts a més de 40 llengües i les seves més de 30 obres s’han representat a més de 750 produccions de tot el món.

SINOPSI

Un home casat i amb fills es troba en una ciutat on hi té una visita de feina. En un parc, una dona se li apropa i ell se l’emporta a la seva habitació d’hotel on s’allotja. La visita de l’home queda oblidada com també la seva dona i els fills. Tan sols li queda l’habitació d’hotel i el banc del parc on a partir d’ara s’asseurà a esperar.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • ELENA ROMAGOSA

    Hivern o com el monstre es menja a qui l’ha creat. Hivern o com una espurna encén un foc imparable. Hivern o com el desequilibri t’acaba abocant al teu equilibri… Dos actors que s’escolten (i no és fàcil avui en dia), silencis, canvis de ritme, una escenografia impecable: neta, senzilla i molt atractiva als ulls del que seu davant, i una direcció acurada i perfectament equilibrada entre l’exigència i la necessària llibertat creativa de l’actor. Surts astorat de la veritat humana que acabes de presenciar.
    Teatre que no et deixa indiferent. Que transforma, que et remou. Aquest és el teatre que vull.

    23/10/2014