Tot el que necessites per anar al teatre

Història certa d’Abel Costafreda

Història certa d’Abel Costafreda

El dissabte sant del 1981 va aparèixer mort en estranyes circumstàncies el jove i prometedor poeta de Rajadell (Bages), Abel Costafreda Duran.

Un crim irresolt, conegut popularment com el crim dels amants de Rajadell, que va sacsejar la Catalunya que sortia del franquisme.

Trenta tres anys més tard, l’assassinat del jove poeta bagenc ha servit de punt de partida al músic Erm per bastir el seu nou disc: Història certa d’Abel Costafreda.

Una crònica sentimental, a cavall entre el pop-rock i la cançó d’autor, sobre la incomprensió i la recerca de la pròpia identitat en un entorn socio-polític advers.

Amb el fil conductor d’unes lletres explícitament narratives Història Certa d’Abel Costafreda es presenta en directe en forma d’espectacle de creació, combinant en escena la intensitat de la música en viu, el documental i les arts escèniques tot per convidar-nos a fer un exercici de memòria històrica.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Tot un descobriment !!! Una combinació brillant de música (rock, cançó d’autor), dansa i documental per explicar una història emocionant. Bonic final amb el públic ballant un vals a l’escenari…es fa curt, molt recomanable aviam si ho tornen a fer

    12/11/2014