Tot el que necessites per anar al teatre

Hip Hop Big! La gran aventura de la Caputxeta Vermella i en Peter Pan

Hip Hop Big! La gran aventura de la Caputxeta Vermella i en Peter Pan

Hip Hop Big! La gran aventura de la Caputxeta Vermella i en Peter Pan és un espectacle de teatre familiar on els petits espectadors seran també els protagonistes.

Un conte de contes sobre la màgia a ritme de Hip Hop!

Sinopsi

La Fada dels Contes alerta que la Caputxeta Vermella i en Peter Pan s’han escapat dels seus contes. Dues aprenents de fades, la Fada Fantàstica i la Fada Farra hauran de trobar-los i retornar-los a les seves històries. Però, mentre la Fantàstica vol complir les ordres, la Farra decideix divertir-se una mica i amb un encanteri els hi concedeix un desig. Quin? En Peter i la Caputxeta volen ser grans.

Hi troben molts avantatges: s’hauran acabat els malsons nocturns, menjaran el que més els agrada, podran anar i tornar de casa sols, faran coses de grans que troben molt més interessants.

Així que davant d’un mirall màgic demanen el desig i la Farra els transforma en dos joves, per a desesperació de la Fantàstica.

Però, ara que són grans, s’adonaran que la vida és més complicada del que esperaven. I és que quan vulguin tornar als contes, no sabran com fer-ho i hauran d’enfrontar-se a molts perills.

Sort en tindran les fades de l’ajuda dels nens i nenes que hi haurà al teatre per desfer l’encanteri i, gràcies a la fórmula HipHopBig! tornaran a ser petits. I entendran que per arribar a grans primer han de viure i aprendre moltes coses.

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*
Fotos

Valoració espectadors
  • Vull matitzar la opinio anterior. Le fet desde el punt de vista d’adult els meus dos fills han gaudit molt, s’ho han passat molt be i encara en parlen!

    26/01/2020
  • Els numeros musicals son atrevits, diferents i ben executats. Els actors es mostren propers i fer participar al public és un encert. Però crec que no s’acaba de resoldre o aprofundir en el que proposa l’argument …

    26/01/2020
Articles relacionats
El Petit Romea inaugura la seva 6a temporada

El Petit Romea inaugura la seva 6a temporada

14 novembre 2019

El Petit Romea, la programació familiar del Teatre Romea de Barcelona, inaugura la seva 6a temporada amb una gran festa gratuïta oberta a totes les famílies el proper 24 de […]