Tot el que necessites per anar al teatre

Hausson: El saló de les meravelles

A partir de 15,00€
Comprar Entrades
Hausson: El saló de les meravelles
Últimes funcions

El Saló de les Meravelles es un espectacle del mag Hausson, on ens rebrà al ‘saló de casa seva’, on tot és possible.

Es tracta d’una trobada amb la màgia de saló de la ma i les mans de Hausson. Una vetllada màgica a través de la qual, cara a cara amb l’espectador, es manté l’alè de la il·lusió d’una manera permanent. Una ocasió única per apropar-nos a la intimitat de la màgia des de la proximitat física i la complicitat emocional.

Al Saló de les Meravelles Hausson presenta el número ‘Cartomàgia a Cegues’ on ofereix amb els ulls tapats i guiat per dos espectadors, un seguit d’efectes màgics que ens sorpendrà de nou.

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Josep Oliva Sasé

    Avui he estat a l’Escenari Joan Brossa per gaudir d’aquest nou espectacle de el mag Hausson (Jesús Julve). A la petita sala Palau i Fabre, ens acull Hausson amb la seva elegància, senzillesa i do per connectar amb el públic per durant 75 minuts i alternant números de cartes amb mentalisme deixar-nos embadalits. La proximitat i la complicitat amb els espectadors li donen un toc d’intimitat que fan que et sentis més entre amics que en un teatre. Com a novetat un número de cartomància a cegues impactant. L’únic problema és que et quedes amb ganes de més i no cal que digui que és un imprescindible. Fins al 24 de novembre.

    07/11/2019
  • SUSI M. VILLALON

    Cartomàgia a Cegues

    27/10/2019
Articles relacionats