Tot el que necessites per anar al teatre

Harlem Globetrotters 2019

Harlem Globetrotters 2019

Si el que vols és riure, divertir-te, flipar en colors amb les esmaixades impossibles i les acrobàcies demencials, aquest 2019 no et pots perdre el show dels mags del bàsquet. La nova gira dels Harlem Globetrotters comença al maig de 2019 i serà èpica.

Durant més de 90 anys han deixat empremta entre els seus fans, tant petits com grans, amb la seva increïble show familiar d’entreteniment i les seves habilitats úniques. Els autèntics i incomparables Harlem Globetrotters s’estan preparant per a una gira que arribarà a Espanya aquest 2019 plena d’acció i novetats, efectes especials, a més de sorpreses per als espectadors i amb una llista plena d’estrelles que farà que el públic estigui enganxat al seu seient durant tot l’espectacle per presenciar la màgia i l’art dels jugadors amb la pilota.

Més de 50.000 persones van gaudir de la gira al maig de 2018, entre moltes rialles, humor, adrenalina, bogeries i entreteniment per a tota la família. Cada jugada estarà plena de màgia, mates increïbles, dribblings sorprenents, tirs espectaculars, a més d’una comèdia assegurada i una interacció amb els fans sense igual.¡Y no et perdis el final! Després del partit, les estrelles Globetrotters es queden per signar autògrafs i fer-se fotos amb tots els aficionats.

Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració