Tot el que necessites per anar al teatre

Harambee

Hand Made Theatre presenta Harambee, una invitació a submergir-nos en el més profund dels boscos. A conèixer la nostra íntima relació amb ells i a reflexionar sobre les nostres semblances.

No és un viatge que emprenguis en solitud… La Dona/Arbre serà la teva guia. Ella et mostrarà el que els nostres ulls, a vegades, no veuen.

Un espectacle per a tot públic de Live cinema i teatre d’objectes, sense paraules, que et transportarà mitjançant les imatges i el so, al meravellós món dels arbres i boscos.

Harambee s’inspira en la història de l’activista mediambiental kenyana i premi Nobel de la Pau Wangari Maathai, que va encapçalar el Moviment Cinturó Verd per empoderar les dones rurals del continent africà.

Hand Made Theatre és un grup d’artistes i professionals de diverses àrees que entrecreuen llenguatges per mitjà de creacions escèniques i projectes culturals.
Al capdavant, en la gestió de la companyia, es troben Consuelo Barrera Jofré i Mariana Yánez Rojo, que des de 2011 elaboren els projectes amb l’objectiu de concebre desafiaments creatius i reflexius per a tots els qui formen part d’ells.

La companyia ha presentat els seus espectacles en diversos festivals i sales de teatre, com el Festival de Teatre de Barcelona, World Puppet Festival-Donostia, Festival INCANTI (Torino), Teatre Tantarantana i Espai Brossa.

 

Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració