Tot el que necessites per anar al teatre

Happy Boom

Happy Boom és una obra on la dansa-teatre, el clown, el hip-hop i el flamenc (les castanyoles i les sabates són clau per retornar el somriure a la “titella ballarina”) s’uneixen a la música clàssica i contemporània per donar vida a la dansa Imaginària.

Un espectacle que ens farà somriure a tots, nens i adults. Una obra plena de màgia, misteri, riures, sorpreses i instants entranyables.

SINOPSI

Lucas és un noi entremaliat i inquiet que viu en una fàbrica de joguines. Aquesta màgica nit es veurà embolicat en una inesperada aventura: una gran explosió donarà vida a una “titella ballarina” que està trista després d’haver perdut les seves sabates de ball.

Lucas haurà de trobar la fórmula per retornar-li el somriure i que la fàbrica torni a la normalitat, per a això comptarà amb l’ajut de la seva maleta màgica i d’un “ninot pianista” que desperta del seu profund somni per posar música als peus de la ballarina.

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració