Tot el que necessites per anar al teatre

Gustafsson R60

Gustafsson R60

Una comèdia per tirar-se els mobles pel cap!  Què estaries disposat a fer per aconseguir una taula de disseny Gustafsson? Què estaries disposat a fer per fotre la teva ex-parella? Gustafsson R60 és un espectacle escrit i dirigit per Rosa Molina.

Sinopsi

Sis amics (o no tan amics) es troben un vespre per sopar i celebrar no saben ben bé què. Ho fan al voltant d’una taula, però no d’una taula qualsevol, sinó d’una Gustafsson R60. Blanca, sueca, de disseny, elegant. És un objecte cobejat per bona part d’ells. Mentre esperen una amfitriona que no arriba, posen al descobert tot un reguitzell de secrets i mentides llargament amagats.

Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Ahir a la tarda vaig estar a la Sala Versus Glòries veient aquesta comèdia que ha escrit i dirigeix ​​la terrassenca resident a Oslo, Rosa Molina. Una comèdia d’embolics que té com a protagonista una taula de menjador sueca i que del seu model pren nom l’obra. Sis amics, o no tant, es reuniran al voltant de la taula per sopar convidats pels amfitrions que tenen una sorpresa que donar-los. Una comèdia fresca i molt divertida on les mentides, aquestes mirades que maten, aquestes puntes de pica que fan mal van augmentant a mesura que avança l’obra i només hi ha dues coses en què els sis protagonistes coincideixen, que tots estan insatisfets i que tots d’una manera o altra, desitgen la famosa taula. Fins aquí puc dir la resta ja ho esbrinareu veient-la. Una escenografia minimalista presidida per l’anhelada taula i una bona il·luminació. I una molt bona interpretació tant a nivell grupal com individual i on cada un d’ells té el seu moment dins del seu personatge, Oscar Jarque, Laura Porta, Edgar Moreno, Rafaela Rivas, Xavier Pàmies i Nuria Sanmarti, Una comèdia molt adient en els temps que vivim per passar hora i mitja desconnectat i sense parar de riure. I el meu reconeixement a la Sala per les completíssimes mesures de seguretat, gel i entrada per files, catifa per desinfectar les sabates, presa de temperatura, una butaca lliure i una altra ocupada i sortida a l’igual que l’entrada per files.

    07/09/2020