Tot el que necessites per anar al teatre

Geronimo Stilton: Gran retorn a Fantasia

Geronimo Stilton: Gran retorn a Fantasia

Un nou musical de Geronimo Stilton, amb mil aventures al Regne de la Fantasia de la mà del director Lluís Danés

Geronimo Stilton torna al Regne de la Fantasia, on l’espera la missió més difícil, més misteriosa, més aventurera, més emocionant, més perillosa, més solitària i més màgica de totes!

Aquesta vegada, Flordiana no és la seva aliada, ni la seva amiga, sinó una reina esquerpa, malcarada i hostil, que li ordena que vagi a buscar els Set Objectes Màgics que hi ha escampats per tot el Regne de Fantasia. Tot plegat és estrany i molt misteriós.

Una aventura de bigotis en què ens retrobarem amb personatges tan coneguts com el gripau Scribacchinus, la bruixa Stria, l’encantador Boletus, la valenta Alys i molts d’altres!

Una nova aventura musical farcida de misteri, d’emoció, de màgia, de cançons molt divertides, d’imaginació i moltíssima fantasia!

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • L’espectacle t’immergeix en un món de fantasia. Altre cop es reconeix la
    Feina escenogràfica especial de Lluis Danés.

    06/12/2016
Articles relacionats
‘Molt bé, Geronimo!’, un viatge entre les bambolines del Regne de la Fantasia

‘Molt bé, Geronimo!’, un viatge entre les bambolines del Regne de la Fantasia

26 gener 2017

Anar a veure una obra amb canalla és ben diferent. La mirada canvia. Si a més a més els deixen entrar dintre els camerinos i pujar a l’escenari abans de […]