Tot el que necessites per anar al teatre

Forever. The best show about The King of Pop

Forever. The best show about The King of Pop

El millor espectacle del món sobre Michael Jackson“, segons la Jackson Family.

Joseph Jackson, pare de Michael, va venir a Espanya a veure l’espectacle. Impressionat, la seva visita va segellar l’aval de la Jackson Family Foundation, la fundació creada pels pares de l’artista i que va adoptar l’espectacle com l’oficial de la Fundació a nivell mundial.

Un espectacle que avala la qualitat artística, la posada en escena, l’emotivitat i la frescor d’un xou que va més enllà de tocar cançons de Michael Jackson.

Forever, no és només un intens recorregut pels seus majors èxits, és un espectacle amb l’emoció a flor de pell.

Video
Fotos

Valoració espectadors
 • Mireia
  Mireia

  Més de 20 artistes sobre un escenari cantant, ballant i tocant en directe per homenatjar a MJ. Em va agradar força, no se’m va fer llarga ni pesada. Bona visibilitat. Recomanable per a tota la família.

  14/06/2019
 • Ana ISABEL CARRASCO MATEOS
  Ana ISABEL CARRASCO MATEOS

  Fantástico!No es un musical,es todo un espectáculo de coreografías con las canciones de rey del pop que te invitan a recordar sus grandes éxitos y a bailar con ellos.Todos los artistas sensacionales!Merece la pena!

  29/04/2018
Articles relacionats
El millor homenatge a Michael Jackson torna a Barcelona

El millor homenatge a Michael Jackson torna a Barcelona

3 maig 2019

L’espectacle musical Forever, descrit com el millor espectacle homenatge a Michael Jackson, torna a Barcelona per a representar-se al Teatre Coliseum, on estarà en cartellera fins al pròxim 23 de juny. En paraules […]

Jo és que no sóc gaire de musicals, però…

Jo és que no sóc gaire de musicals, però…

2 febrer 2019

Per Christian Machío / @ChristianMachio Ja molt abans del concepte “emprenedoria” sempre sentia a dir que, en aquell carrer on vegis un parell de sabateries, el millor negoci és obrir-ne una […]