Tot el que necessites per anar al teatre

Follow the leader

Follow the leader

Follow the leader és un espectacle del Xevi Dorca i el Xavi Estrada, sobre allò que envolta el món els ídols i els seus fans, a través del llenguatge del teatre de gest, la dansa i molt d’humor.

Sinopsi

Elvis va ser el rei i Madonna va ser (és) la reina. I al seu voltant s’amunteguen homes i dones, joves i no tan joves, calbs i amb grenyes, disposats a tot (i quan diem tot, és tot) per retre homenatge al seu ídol. Aquests éssers, de vegades (moltes) esbojarrats, són els fans i formen part d’un exèrcit sempre disposat a aparèixer quan escolten allò de Follow the leader-leader-leader.
Xevi Dorca i Xavi Estrada van quedar seduïts (que no abduïts) per aquests cants de sirena i van decidir convertir-los en un espectacle on dansa i gest es complementen i on l’humor, la ironia i un punt de mala llet s’alien amb una ànima petarda i festiva . Perquè tots necessitem posar un heroi en les nostres vides …
Tot acaba convertit en dansa, perquè, a més de fer somriure i riure els espectadors, els XeviXaviXou aconsegueixen demostrar que la dansa pot ser molt divertida.
Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració