Tot el que necessites per anar al teatre

Ferran Carvajal: Not a moment too soon

Al llarg d’una gira a Austràlia en l’hivern del 2001, davant del mirall del seu camerino, Merce Cunningham diu: “not a moment too soon”, mentre es grava a si mateix amb la seva càmera de vídeo. Merce té 79 anys en aquell moment. Not a moment too soon (En el moment més just) és una peça de teatre-dansa multidisciplinària sobre un viatge compartit: els 15 anys finals de la vida de Merce Cunningham, acompanyat amb dedicació per Trevor Carlson, el seu Director Executiu i amic. Un acte d’introspecció en la memòria d’en Trevor que vol proposar-nos una mirada íntima i subjectiva envers els darrers dies d’un mestre.

Ferran Carvajal és un artista multidisciplinari que treballa com a director, coreògraf i intèrpret. Ha desenvolupat el seu treball tant en teatre, dansa, òpera, cinema i televisió produint més de 50 treballs tant escènics com audiovisuals. El seu interès resideix en la investigació de llenguatges per abordar els límits entre disciplines. És cofundador de la companyia Thorus Arts al costat de Trevor Carlson.

Trevor Carlson és agent cultural i productor. Durant més de vint anys ha guiat a nombrosos artistes amb el seva mirada visionaria. Va treballar quinze anys per a la Merce Cunningham Dance Company, creant nous contextos per al desenvolupament de la companyia i projectes pioners com el tancament de la mateixa amb el Legacy Plan. Ha comissariat i col·laborat amb artistes com Robert Rauschenberg, Radiohead, Mikhail Baryshnikov i Tacita Dean, entre d’altres.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració