Tot el que necessites per anar al teatre

Fernando Romero: Baile para voz y guitarra

Fernando Romero: Baile para voz y guitarra

Dirigit i ballat per Fernando Romero, amb el cante de Miguel Ortega i la guitarra de Manuel HerreraBaile para voz y guitarra és un exemple acurat d’aquest flamenc intens i despullat. Un passeig per diferents palos del repertori clàssic, que els intèrprets passen pel sedàs de la contemporaneïtat.

SINOPSI

Es podria dir que com s’expressa millor el flamenc és en la seva versió més genuïna. El format flamenco a tres és l’elemental, el que ens remet a l’origen del gènere des dels coneixements d’avui. És senzillesa: un canta, un altre toca i el tercer balla el que escolta per fer-s’ho seu. És el que ells anomenen bailar el cante y el toque.

LA COMPANYIA

L’associació cultural El Dorado té per objectiu la implantació d’un espai estable de divulgació de l’art flamenc a Barcelona. Concerts, conferències, cinema, exposicions i cursos són algunes de les activitats que hi organitzen a fi de donar a conèixer el passat i present del flamenc a la Ciutat Comtal.

Ha estat adjunt de direcció, coreògraf, mestre de flamenc i artista convidat del Ballet Nacional d’Espanya de l’any 2004 al 2009. Ajudant de coreografia, repetidor, bailaor solista i coreògraf de la Companyia de Dansa Andalusa de 1996 a 1998.

Ha ballat i coreografiat a companyies com Cristina Hoyos, María Pagés, Paco Peña, Isabel Bayón o Alícia Márquez, i en nombroses produccions i esdeveniments internacionals com Teatre Maestranza de Sevilla, Gran Teatre de Còrdova, Òpera de Washington, Blue Note de Tòquio o Teatre Bolhsoi.

Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració